Yoga

Hvad er yoga
Igennem blide yogastillinger i roligt tempo, og med opmærksomhed på åndedrættet, træner vi bevidst nærværet med vores krop og sind.

Om holdlederen
Jeg hedder Rikke, er 48 år gammel og i gang med en yogalæreruddannelse hos Anette Meldgaard og Helle Yde på Samsø. Jeg har en baggrund som biolog.
Jeg mødte yogaen for 5 år siden efter en tid med overbelastning og stress. Yogamåtten blev mit selvkærlige fristed.

Det er mit ønske at give dig en oplevelse af, at krop, sind og åndedræt forenes, og at du finder lidt mere ind i dig selv. At du får yogaerfaringer med ud i hverdagen – udenfor måtten. Jeg håber, at det kan bidrage til et større overskud og at du bliver lidt mere opmærksom på at lytte til dig selv og give dig selv omsorg i hverdagen.

Tilmelding og praktisk info:

  • Start d. 11. oktober – 8. november, med pause i uge 42, i lokale 1.4
  • Det er fredag fra kl. 14.15-15.45.
  • Tilmelding til Rikke på info.yogastund@gmail.com

Husk
Du er først tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse fra Rikke pr. mail. Der er plads til max. 8 på holdet, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Medbring gerne et tæppe og en lille flad pude til afspænding og evt. en ekstra bluse og et par tykke strømper.

Skulle du blive forhindret i et deltage, så giv besked hurtigst muligt på mail, så en anden har mulighed for at få pladsen.

Bliver du forsinket, så tag hensyn til de andre og list ind og find dig til rette på yogamåtten. Ingen ord er nødvendige at udveksle på dette tidspunkt.

Mød op på
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C, lokale 1.4