Yoga

MEDITATIV BLID YOGA

Hvad er meditativ, blid yoga
Igennem blide yogastillinger i roligt tempo, og med opmærksomhed på åndedrættet, træner vi bevidst nærværet med vores krop og sind.

Om holdlederen
Jeg hedder Rikke Marie, er 43 år gammel og uddannet yogalærer ved Mind and Motion i Aarhus. Jeg blev introduceret til yoga og mindfulness igennem behandling for kropslig stress, kroniske smerter, depression og angst. Dette blev et vendepunkt i mit liv. Siden da har jeg lagt alt medicin på hylden, og nu er yogaen og bevidsthedstræningen igennem mindfulness og meditation min medicin. Jeg håber, der er nogen, som har lyst til at være nysgerrig på egen krop og sind og lave lidt yoga sammen med mig. Og jeg er altid åben for spørgsmål og en snak bagefter, hvis nogen har brug for det.

Tilmelding og praktisk info:

  • Start d. 9. august – 23. august i lokale 1.4
  • Det er hver fredag fra kl. 11.15-12.45. Der er to gange tilbage
  • Tilmelding til Rikke Marie på yogarikke28@gmail.com
    Husk: du er først tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse fra Rikke Marie pr. mail. Der er plads til max. 12 personer på holdet, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Medbring gerne et tæppe og en lille pude til afspænding og evt. en ekstra bluse og et par tykke strømper.

Mød op på
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C, lokale 1.4