Yoga for begyndere

Holdet er overtegnet! Skriv til Rikke Marie på yogarikke28@gmail.com for at komme på venteliste.

Mindful Blid Hatha Yoga er en klassisk form for yoga, hvor stillingerne og åndedrætsøvelserne udføres i roligt tempo. Vi vil igennem simple yogastillinger arbejde med fokus på, at mærke kroppens grænser, og accept af krop og sind som det er lige nu og her. Du behøver ikke at have erfaring med yoga for at være med, det eneste det kræver er, at du har lysten til at prøve og se hvad det kan gøre for dig. Vi vil ud over yogastillingerne hver gang starte og slutte med en afspænding.

Om holdlederen:
Jeg hedder Rikke Marie, er 42 år gammel og udlært yogalærer ved Mind and Motion i Århus. Jeg blev introduceret til yoga og mindfulness igennem behandling for kropslig stress, kroniske smerter, depression og angst. Dette blev et vendepunkt i mit liv. Siden da har jeg lagt alt medicin på hylden, og nu er yogaen og bevidstheds træningen igennem mindfulness og meditation min medicin. Jeg håber der er nogen der har lyst til være nysgerrig på egen krop og sind og lave lidt yoga sammen med mig. Og jeg er altid åben for spørgsmål og en snak bagefter, hvis nogen har brug for det.

Tilmelding og praktisk info:
Tilmeld til dig Rikke Marie på yogarikke28@gmail.com, senest torsdag den 1. maj.

Der er plads til max. 12 personer på holdet, og tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Husk: du er først tilmeldt holdet, når du har modtaget en bekræftelse fra Rikke Marie pr. mail.

Medbring gerne et tæppe og lille pude til afspænding og evt. en ekstra bluse og et par tykke strømper.

Vi mødes næste gang:

Fredag den 25. maj kl. 11.00 -12.30

I lokale 1.1. på Folkestedet Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C.