Værdibørsen PLUS

VærdibørsenPLUS er et samarbejde med FO-Aarhus, og ligesom vores andre hold og aktiviteter, er det et tilbud for førtidspensionister og fleksjobbere (uden job) i Aarhus Kommune.

VærdibørsenPLUS består af tre hold med 3-4 fag på hvert hold. Et hold koster 500 kr., og ved køb af et hold får du adgang til alle fag på holdet i hele sæsonen (August 2019 – juni 2020). På enkelte fag pålægges en egenbetaling  til dækning af materialer, og på værkstedsfagene, glas og keramik, må ligeledes påregnes en mindre egenbetaling ved brug af ovne.

Nogle fag har deltagerbegrænsning, blandt andet af hensyn til undervisningen og lokalernes størrelse. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Når et fag er fyldt, kan man komme på venteliste, hvis man ønsker det.

Der er løbende tilmelding hele sæsonen. Hvis der er ledige pladser på det fag, du ønsker at deltage på, kan du altså købe plads på holdet og tilmelde dig, selvom sæsonen er i gang. På nogle fag tilrettelægger underviserne kortere forløb sæsonen igennem. Er du ny, kan det være en fordel at starte på faget ved et sådant forløbs begyndelse.

Holdene foregår på følgende adresser:

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
8000 Aarhus C

Huset Trøjborg
Kirkegårdsvej 53
8000 Aarhus C

Værkstedet
Østergade 40
8000 Aarhus C

TILMELDING OG BETALING

Tilmelding og betaling foregår ved personligt fremmøde hos FO Aarhus, Frederiksgade 78 C, 8000 Aarhus C.

Hvis du har spørgsmål til VærdibørsenPLUS, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail: vaerdi@folkestedet.dk

HOLD OG FAG
Hold og fag for sæsonen 2019-2020 kan ses herunder. Hvis du vil læse mere om de forskellige hold, kan du finde mere information HER.

OBS OBS OBS!
Flere fag er allerede optaget. Der er ikke flere pladser på GLAS og KERAMIK. 

Værdibørsen PLUS