VærdibørsenPLUS

VærdibørsenPLUS er et samarbejde med FO-Aarhus, og ligesom vores andre hold og aktiviteter, er det et tilbud for førtidspensionister og fleksjobbere (uden job) i Aarhus Kommune.

VærdibørsenPLUS består af to hold med 3-4 fag på hvert hold. Et hold koster 350 kr., og ved køb af et hold får du adgang til alle fag på holdet i hele sæsonen (sept. 2018 – juni 2019). På enkelte fag pålægges en egenbetaling på op til 350 kr. pr. sæson til dækning af materialer, og på værkstedsfagene, glas og keramik, må ligeledes påregnes en mindre egenbetaling ved brug af ovne.

Nogle fag har deltagerbegrænsning, blandt andet af hensyn til undervisningen og lokalernes størrelse. Når et fag er fyldt, kan man komme på venteliste, hvis man ønsker det.

Der er løbende tilmelding hele sæsonen. Hvis der er ledige pladser på det fag, du ønsker at deltage på, kan du altså købe plads på holdet og tilmelde dig, selvom sæsonen er i gang. På nogle fag tilrettelægger underviserne kortere forløb sæsonen igennem. Er du ny, kan det være en fordel at starte på faget ved et sådant forløbs begyndelse.

Holdene foregår på følgende adresser
Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
8000 Aarhus C

Huset Trøjborg
Kirkegårdsvej 53
8000 Aarhus C

Værkstedet
Østergade 40
8000 Aarhus C

TILMELDING OG BETALING

Tilmelding og betaling foregår via følgende link: http://vb.fo.dk/kurser/

Hvis du har spørgsmål til VærdibørsenPLUS, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail: vaerdi@folkestedet.dk

HOLD OG FAG
I det følgende kan du få et overblik over de forskellige hold og se en beskrivelse af indholdet i de enkelte fag. Der kan løbende forekomme ændringer i både hold og indhold. Ved ændringer opdateres nedenstående.


Hold 1

Hold 2