Værdibørsen PLUS

VærdibørsenPLUS er et samarbejde med FO-Aarhus, og ligesom vores andre hold og aktiviteter, er det et tilbud for førtidspensionister og fleksjobbere (uden job) i Aarhus Kommune.

VærdibørsenPLUS består af fire hold med 3-4 fag på hvert hold. Et hold koster 550 kr. pr. år, og ved køb af et hold får du adgang til alle fag på holdet i hele sæsonen (August 2020 – juni 2021). På enkelte fag pålægges en egenbetaling til dækning af materialer, og på værkstedsfagene, glas og keramik, må ligeledes påregnes en mindre egenbetaling ved brug af ovne.

Nogle fag har deltagerbegrænsning, blandt andet af hensyn til undervisningen og lokalernes størrelse. Pladserne fordeles efter først-til-mølle-princippet. Når et fag er fyldt, kan man komme på venteliste, hvis man ønsker det.

Der er løbende tilmelding hele sæsonen. Hvis der er ledige pladser på det fag, du ønsker at deltage på, kan du altså købe plads på holdet og tilmelde dig, selvom sæsonen er i gang. På nogle fag tilrettelægger underviserne kortere forløb sæsonen igennem. Er du ny, kan det være en fordel at starte på faget ved et sådant forløbs begyndelse.

Holdene foregår på følgende adresser:

Folkestedet
Carl Blochs Gade 28
8000 Aarhus C

Huset Trøjborg
Kirkegårdsvej 53
8000 Aarhus C

Værkstedet
Østergade 40
8000 Aarhus C

 TILMELDING OG BETALING

Tilmelding foregår ved at skrive en mail til Stine fra Værdibørsen på stikri@aarhus.dk, hvor du opgiver følgende informationer: 1) Dit navn og telefonnummer, 2) hvilke(t) hold du ønsker at tilmelde dig, 3) Hvilke(t) fag, du ønsker at følge. Herefter modtager du information omkring betaling, opstart osv.

Hvis du har spørgsmål til VærdibørsenPLUS, er du altid meget velkommen til at kontakte os på mail: stikri@aarhus.dk eller på telefon: 4187 3763

 HOLD OG FAG
Hold og fag for sæsonen 2020-2021 kan ses herunder. Du kan læse mere om de enkelte fag her Der tages forbehold for løbende ændringer i holdplanen. OBS: Hold 2 er overfyldt. Det er muligt at få plads på venteliste.

OBS; Værkstedsfagene keramik, glas og træværksted kan, på grund af den nuværende situation med Corona-virus, IKKE starte op som planlagt. Vi følger situationen og håber, det snart bliver muligt at åbne op for holdaktivitet på Værkstedet.