Strik Amok

Holdet er overtegnet

Gratis strikkeevents for dig, som har fået tilkendt førtidspension eller flexjob.

Dagene er for let øvede og rutinerede. Det vigtigste er, at du bare godt kan li at strikke.
Man må strikke lige det, man har lyst til, så tag gerne dit eget strikketøj med.

Om eventleder Dorthe Laustsen:
Jeg startede med at strikke allerede i 5 – 6 års alderen, før jeg begyndte at gå i skole. Så allerede i skolealderen strikkede jeg trøjer til både mig selv og andre. Jeg har strikket hele mit voksne liv, og jeg kan strikker efter opskrifter og med de fleste pinde og garntyper. Jeg strikker tøj til voksne og børn og babyer. Dukketøj, barbietøj, sokker, hjemmesko m.m. 
Jeg har noget gratis garn med, som vi kan øve os på, men tag meget gerne dit eget strikketøj med.

Antal deltagere: 12-15 personer.
Er du meget interesseret, så prøv at skrive en mail til holdleder Dorthe Laustsen og hør om der evt. skulle være nogle afbud.

Tilmelding til holdleder Dorthe Laustsen på laustsendorthe@gmail.com mindst 2 dage før den/de datoer, hvor du ønsker at deltage.

Mød op på:
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
Jeg tager imod dig ved receptionen.