Strik Amok

Holdet er overtegnet

Hvad er Strik Amok?
Dagene er for let øvede og rutinerede. Det vigtigste er, at du bare godt kan li at strikke.
Man må strikke lige det, man har lyst til, så tag gerne dit eget strikketøj med.

Om holdlederen
Dorthe Laustsen startede med at strikke allerede i 5 – 6 års alderen, før jeg begyndte at gå i skole. Så allerede i skolealderen strikkede jeg trøjer til både mig selv og andre. Jeg har strikket hele mit voksne liv, og jeg kan strikker efter opskrifter og med de fleste pinde og garntyper. Jeg strikker tøj til voksne og børn og babyer. Dukketøj, barbietøj, sokker, hjemmesko m.m. 
Jeg har noget gratis garn med, som vi kan øve os på, men tag meget gerne dit eget strikketøj med.

Tilmelding og praktisk info
Tilmelding til holdleder Dorthe Laustsen på laustsendorthe@gmail.com mindst 2 dage før den/de datoer, hvor du ønsker at deltage. Antal deltagere: 12-15 personer.
Er du meget interesseret, så prøv at skrive en mail til holdleder Dorthe Laustsen og hør om der evt. skulle være nogle afbud.

Mød op på
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
Jeg tager imod dig ved receptionen.