Om Værdibørsen

Værdibørsen hører hjemme på Folkestedet i Carl Blochs Gade, og er et fællesskab funderet på frivillige kræfter, for mennesker der er tilkendt førtidspension eller fleksjob (uden job), hvor netværk og gode oplevelser skabes og deles.

Alle mennesker har værdi, og på Værdibørsen kan man “bytte værdier”. Nogle mennesker er gode til at lave marmelade, og andre er gode til at spille musik. På Værdibørsen handler det om at bringe de kvaliteter, man har, i spil og vigtigst af alt; at få skabt nogle rum og nogle muligheder for at skabe relationer og gode oplevelser i det tidsrum, hvor man måske ellers ville være gået på arbejde.

Hvad kan Værdibørsen tilbyde dig?

På Værdibørsen har vi en lang række hold, events og en cafe, som du kan deltage på og i, og som er gratis eller næsten gratis.

Alle hold er afholdt af frivillige, og du kan også selv oprette og stå for dine egne hold eller blot et enkeltstående event, hvis du kunne have lyst til det.

Værdibørsen fokuserer på at tilbyde et fællesskab med andre mennesker, der også har “god tid i hverdagen”, og der er rig mulighed for at danne nye venskaber.

Vi udvikler løbende nye tiltag, og har du ideer og ønsker, som du godt kan tænke dig ført ud i livet – så er vi altid åbne for nye input.

Så altså – der er ingen grund til at sidde alene derhjemme, kom ned og vær sammen med en masse dejlige mennesker, som også har “god tid i hverdagen”.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

_DSC0325

Kurt har musikholdet på Værdibørsen