Musik og sammenspil 3

Gratis hold for borgere der er tilkendt førtidspension eller flexjob.

Vi finder guitaren frem, og gerne sammen med
andre instrumenter som bas, keyboard, trommer eller
hvad du nu spiller på. Vi synger med den stemme vi nu
har og skæve toner er tilladt. Du behøver ikke være virtuos.
Det er lysten, der er drivkraften.

Du sidder måske, som mig derhjemme, og klimper på guitaren og kan
nogle akkorder.

De sange, jeg selv spiller og prøver at lære teksten udenad på, er simple sange som:
Girl from North Country (Dylan), Nobody knows you when you are down and out (Clapton),
House of Rising Sun (Animals), Wish you were here (Pink Floyd) m.fl.

Wish you were here (Pink Floyd), Hey, Hey, My,My (Neil Young), Bad Moon Rising (CCR), Let it be (Beatles), Knocking on Heavens Door (Dylan), Comes a Time (Neil Young), Before you accuse me (Clapton) , All alone the Watchtower (Dylan) , Who by Fire (Cohen). Black Magic Woman (Santana), I shot the Sherif (Marley).
Har du selv en yndlingssang, vi skal spille, så prøver vi den.

Vi mødes hver mandage fra kl. 14.00 – 16.00, på Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C, med start den 7. september – 11. december 2017.

Holdet er på i alt 6 deltagere. Jeg tager imod dig ved receptionen lige inden for hovedindgangen.

Jeg hedder Kurt. Jeg er en ung mand på 61 år, og jeg startede med at spille guitar i mine teenageår. Vi havde et band, der hed Pylles Flyttevogn, men det er meget lang tid siden. Jeg har lært at spille selv og har aldrig modtaget undervisning (det kan høres), men jeg har lysten og energien til at spille og gerne sammen med andre.

Du tilmelder dig på mail til kurtnielsen.kn@gmail.com senest den 19. september 2016Vi mødes hver mandage fra kl. 14.00 – 16.00, på Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C. Holdet er onsdage fra d. 7. august – d. 11. december 2017.

På holdet er vi i alt 6 deltagere. Jeg tager imod dig ved receptionen lige inden for hovedindgangen.

Har du selv en yndlingssang, vi skal spille, så prøver vi den.

Jeg er en ung mand på 61 år, og jeg startede med at spille guitar i mine teenageår. Vi havde et band, der hed Pylles Flyttevogn, men det er meget lang tid siden. Jeg har lært at spille selv og har aldrig modtaget undervisning (det kan høres), men jeg har lysten og energien til at spille og gerne sammen med andre.

Du tilmelder dig på mail til kurtnielsen.kn@gmail.com