Jazz Sammenspil

Holdet er overtegnet 

Hvad er Jazz Sammenspil?
Jazz Sammenspil er for dig, der brænder for at spille jazz og som elsker de gode gamle Evergreens. Leif, der er holdleder, synes det kunne være spændende at finde andre, der spiller guitar, bas eller violin. Eller måske en klarinet. Måske behersker du et andet instrument, som du kan prøve at tage med. Det afgørende er ikke, hvad du spiller på, men at du har lyst til at spille jazz sammen med mig og de andre, og så er det nødvendigt, at du kan læse og spille efter noder.

Jeg forestiller mig, at vi starter med de letteste numre, men også det kræver kendskab til de mest almindelige akkorder og sikker nodelæsning.

Vi kommer til at have fokus på humor og godt humør – vi vil hellere grine end græde, hvis det ikke går, som vi forestiller os.

Om Holdlederen
Jeg hedder Leif, og jeg spiller guitar. Jeg vil rigtig gerne møde andre, som jeg kan spille jazz sammen med. Jeg leder efter musikere, der er interesseret i de gamle evergreens, både danske og engelske, og med fokus på jazz.

Tilmelding og praktisk info

  • Vi mødes hver tirsdag kl. 13.30-15.30, på Folkestedet, Lokale 2.1.
  • Hvis du har lyst til at spille jazz sammen med Leif og de andre, kan du tilmelde dig ved at skrive en mail til Leif på: leif.hojklint@gmail.com