Hold

På Værdibørsen har vi en lang række hold og events som er gratis, eller næsten gratis, for dig som er førtidspensionist eller fleksjobber.

Alle vores hold er drevet af frivillige, som brænder for det, de underviser i. Nogle af underviserne – eller tovholderne som vi også kalder det, kan selv være førtidspensionister eller fleksjobbere, men de kan også være alderspensionister eller studerende. Kort sagt – de frivillige kan være alle slags mennesker, der har tid og lyst til at være frivillige på Værdibørsen.

På vores Facebookside kan du følge lidt med i, hvad der sker ude på holdene, eller hvilke hold eller events vi går og pusler med til fremtiden: Se mere her på Facebooksiden

Men gå ind på det hold, du finder interessant og find oplysninger omkring tilmelding. Hvis du har yderligere brug for hjælp, kan du altid give os et kald. Så skal vi hjælpe dig videre. Telefon: 41 87 37 63

Dorthe har både madlavningshold og Facebook-hold på Værdibørsen.

Dorthe har tidligere haft både madlavningshold og Facebook-hold her på Værdibørsen. Nu er hun underviser på VærdibørsenPLUS.