Hold 2

HOLD 2
Keramik
På keramikholdet arbejdes der med forskellige keramiske metoder: Støbeteknikker, drejning af små og store ting, dekorationsmetoder og materialer. Vi arbejder med udgangspunkt i Jeres ønsker, og hjælper Jer med at fremstille lige det, I gerne vil.
Alle kan være med, nybegynder som øvet. Det eneste det kræver at deltage er, at du har lyst til kreativitet, hyggeligt samvær i værkstedet og at skabe noget med dine egne hænder.

Glas
Arbejdet med glas som håndværk og kunstnerisk udtryksform er ikke kun forbeholdt uddannede glaspustere og kunsthåndværkere. Du har også mulighed for at prøve kræfter med dette smukke og ”skøre” materiale. Det kræver ingen forkundskaber at deltage på kurset. Det eneste, der er nødvendigt, er lysten til at skabe og bruge dine hænder. Håndtering af værktøj og kold-glasteknikker er lynhurtigt lært, og herefter er mulighederne uendelige.

Madlavning
Føler du af og til lidt udfordringer i den daglige madlavning? Hvad skal jeg spise i dag? Hvad er sundt, billigt og let at lave? Så deltag i kurset: ”Sund og lækker hverdagsmad” v/Dorthe Ringgaard (uddannet kostvejleder).