Fermentering

Gratis fermenteringsevent for dig, som har fået tilkendt førtidspension eller flexjob. 

Vi mødes på følgende datoer, så tilmeld dig den dag, hvor du har tid:

Onsdag den. 9. august 2017 fra kl. 13.00 – 15.00,
torsdag den. 7. september 2017 fra kl. 12.00 – 14.00
eller torsdag den. 21 september 2017 fra kl. 13.00 – 15.00
på mail: fermenteringaarhus@gmail.com

Hvad skal vi lave?
Fermentering er et gammelt håndværk, som har fået nyt liv i de danske køkkener. På den enkelte event får du indsigt i, hvad det vil sige at fermentere- og hvilke former for fermentering, der findes. Fx kraut, kombucha og kefir.
Vi skal snakke om fermentering, hvad det gør godt for, og så vi skal lave mælkefakir og kombucha.
Onsdag den. 9. august laver vi mælkekefir
Torsdag den. 7. september laver vi fermatering af grøntsager (Fuldt booket)
Torsadg den. 21. september laver vi fermatering af grøntsager


Antal deltagere: 6-8 personer.
Tilmelding til Kirsten Leegaard på mail fermenteringaarhus@gmail.com mindst 2 dage før den dato, hvor du ønsker at deltage.

Mød op på:
Folkestedet, Carl Blochs Gade 28, 8000 Aarhus C
Jeg henter dig i receptionen ved hovedindgangen.